Schrijf je nu in voor de SWV Academie op donderdag 16 november 2023

Opvoeding van toekomstige generaties

Op 16 november 2023 is de zevende SWV Academie van SWV Helmond-Peelland VO. Het thema is opvoeding van toekomstige generaties. Loes Keijsers zal een inspirerende masterclass geven op het thema 'Opvoeding van toekomstige generaties'. Opvoeden van jongeren is lastig. Wanneer doet je het als opvoeder (ouder, docent) goed? Hoeveel hulp moet je jongeren bieden en wanneer laat je ze los? Op dit soort vragen geeft Loes Keijsers antwoord in deze masterclass. Tijdens de bijeenkomst is er ook tijd voor ontspanning door mentalist en illusionist Jan Reinder. Deze SWV Academie vol motivatie en magie staat onder leiding van dagvoorzitter Liesbeth van den Oever.

Over Loes Keijsers
Loes Keijsers is hoogleraar Klinische Kind- en Gezinswetenschappen aan de afdeling Psychologie, Pedagogiek en Kinderstudies aan de Erasmus Universiteit. Ze is geïntrigeerd door de levens en relaties van tieners, en hoe ouders kunnen bijdragen aan een positieve ontwikkeling, geestelijke gezondheid en het welzijn van hun kind. Zij wil bijdragen aan een betere gezondheid en welzijn van toekomstige generaties. Zij is TEDx-spreker en spreker bij Universiteit van Nederland. Ook schreef ze een boek over het intrigerende gedrag van tieners: “Waarom tieners zo irritant kunnen zijn”.

Over Jan Reinder
Jan Reinder is professioneel keynote spreker, illusionist, mentalist en creatief denker. Hij verdiept zich continu in denkprocessen en creativiteit. Als keynote spreker inspireert en motiveert Jan Reinder bedrijven al meer dan 15 jaar. Jan Reinder reist als artiest de hele wereld over voor theater, tv en bedrijfsshows. Ook stond hij op de bühne in Las Vegas, Just for Laughs en het bekende Magic Castle in LA.

Schrijf je snel in!
Toegang tot de SWV Academie is kosteloos. Na aanmelding rekenen we op jouw komst. Als je je na aanmelding afmeldt of niet aanwezig bent, brengen we 50 euro in rekening.

Programma
15.30 uur: Inloop met koffie/thee
16.00 uur: Opening SWV Academie door dagvoorzitter
16.15 uur: Inspirerende en interactieve lezing door Loes Keijsers
18.00 uur: Diner
19.00 uur: Deelnemers gaan aan de slag
20.00 uur: Einde evenement

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur dan een mail naar: Lincy Verkoelen l.verkoelen@peellandvo.nl