Schrijf je nu in voor de SWV Academie op donderdag 6 oktober 2022!

Donderdag 6 oktober (15.30 – 20.00 uur) vindt de derde bijeenkomst van de SWV Academie plaats. Het thema is kansengelijkheid. Hoe ga je hier als school mee om, wat kun je van elkaar leren? Ook in dit thema heb je scholen, gemeenten en ouders nodig.
Het thema mag zich namelijk niet eenzijdig richten op een aanpassing van de structuur van het onderwijs. Het moet altijd verbonden worden met het doordenken van de cultuur op scholen, de mindset van de professionals en de intermenselijke dynamiek binnen de minisamenleving van de klas. Laat je inspireren door Iliass El Hadioui en ga met de mededeelnemers het gesprek aan aan de hand van filmfragmenten over het thema.

Schrijf je snel in!

Voor iedere bijeenkomst is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Is deze bijeenkomst vol, dan kom je op de reservelijst en schuiven we jouw inschrijving automatisch door naar de volgende bijeenkomst.
Let op: toegang tot de SWV Academie is kosteloos voor de deelnemers. Na aanmelding rekenen we op jouw komst. Als je je na aanmelding afmeldt of niet komt opdagen, brengen we 50 euro in rekening.

Programma

15.30 Inloop met koffie/thee
16.00 Welkom en uitleg SWV Academie
16.05 Uitleg bijeenkomst
16.15 Motiverende inleiding door Iliass El Hadioui
17.15 Deelnemers gaan aan de slag
18.00 Diner
19.00 Resultaten delen en terugkoppeling
19.45 Ludieke afsluiting
20.00 Einde

Over Iliass El Hadioui
Stads- en onderwijssocioloog Iliass El Hadioui (1983) is als wetenschappelijk docent verbonden aan de Department of Psychology, Education and Child Studies van de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Verder is hij programmaleider binnen het cultuurveranderings -en professionaliseringsprogramma De Transformatieve School. Hij is als onderzoeksleider van het programma Transformaties in het Grootstedelijk Onderwijs verbonden aan de afdeling Sociologie van de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ten slotte is hij lid van de Onderwijsraad.